El Llevant guanya el primer partit de la pretemporada amb el primer gol d'Hernani (0-1)

Paco López ha tornat a alinear dos onzes diferents en cada part, i l'equip ha tingut ocasions per a aconseguir una victòria més àmplia.

Hernani s'ha estrenat com a golejador amb el Llevant en la primera victòria del conjunt granota en la pretemporada
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
24 de juliol 2019 - 00:35

El Llevant UE ha sumat la primera victòria de la pretemporada en imposar-se per 0-1 al Reial Múrcia, equip de Segona Divisió B, en el segon partit d'estiu que l'equip granota ha jugat al Pinatar Arena. El conjunt granota ha estrenat en el partit la segona equipació, amb els colors blau i blanc, que homenatja l'equip que va conquistar la Copa de la República l'any 1937, i que enguany és una de les novetats en les equipacions de la firma italiana Macron.

Paco López ha marcat des de l'inici les màximes del seu joc. Eixida controlada del baló, combinació i verticalitat de cara a la porteria. Així ha arribat l'únic gol de l'enfrontament, en una jugada en el minut 40 de la primera part, iniciada des de darrere, dirigida per Bardhi, que Sergio León ha convertit en perill, però aquest ha deixat el gol fet a Hernani que, sol dins l'àrea, ha fet la diana del triomf. En la segona part, l'equip ha tingut més ocasions en peus de Roger i Rochina, però també ha pogut rebre algun gol en un clàssic partit de pretemporada. Una gran parada d'Oier en el primer acte i el travesser en la segona han permés la victòria.

Dos equips diferents i cinc jugadors no han jugat

Com en el primer partit davant del Villarreal, Paco López ha alineat dos equips diferents, amb una barreja de jugadors veterans i nous. En la primera part, Oier, Coke, Vezo, Toño, Cabaco i Bardhi, entre els jugadors de la passada temporada. Dels nous, Sergio León, el davanter elegit, amb poca presència però clau en el primer gol; Gonzalo Melero i el portugués Hernani, que s'ha estrenat com a golejador amb l'equip granota. Ivi i el jugador del planter Fran Manzanara, els futbolistes amb futur incert.

En la segona, temps per a un equip amb Postigo, Vukcevic, Morales, Rochina, Campaña i Roger com a jugadors veterans. Miramón i Clerc, les novetats. Dani Cárdenas, el porter del filial, ha deixat sense jugar Aitor Fernández. Chema, que ha sigut expulsat en l'última jugada del partit, i Iván López, que ha entrat per Prcic en la segona part, els participants amb menys opcions de continuar. El migcampista balcànic ha tingut una altra de les opcions de marcar en la segona part, però el porter ha evitat el gol.

Esteban Saveljich, Doukouré —que es recupera d'una lesió—, Antonio Luna i Armando Sadiku no han tingut cap minut en l'enfrontament, i el seu futur sembla lluny del club d'Orriols.

També et pot interessar

stats