El Llevant guanya l'Alabés i el València supera al Vila-real

Els dos partits, corresponents a la jornada 24, estaven ajornats a causa de la pandèmia

El Llevant guanya 3-0 a l'Alabés
El Llevant guanya l'Alabés per 3-0

El Llevant ha guanyat l'Alabés en el partit ajornat de la jornada 24 de la Lliga Iberdrola per tres gols a zero.

Les blaugrana han sigut millors, però no han pugat avançar-se en el marcador fins al minut 57, gràcies a un gol de Carolina Ferez a passada de Sandie Toletti.

Amb aquest gol, el partit s'ha obert i les ocasions no han cessat d'una i d'una altra banda. Però la qualitat individual del conjunt granota ha sigut determinant perquè certificara el 3 a 0 final gràcies als gols de Paula Tomás i Andrea Falcón a les acaballes del partit.

Amb aquesta victòria, el Llevant es consolida en la part mitjana alta de la classificació, encara que molt lluny de les posicions que donen accés a Europa. Ara mateix estan a onze punts de l'Atlètic de Madrid, a falta de nou jornades per disputar-se.

Per la seua part el València ha patit de valent per a superar el Vila-real. El conjunt groguet s'ha avançat al minut 18 mitjançant Lara. Al 66 les valencianistes han aconseguit empatar amb un potent llançament de Candela Andújar. Anna Torrodà, quatre minuts després, ha signat la remuntada amb una gran diana per l'escaire que ha significat el definitiu 2 a 1.