El Llevant guanya el colíder i fuig del descens (2-1)

Isak ha avançat la Reial Societat, però Roger, en la primera part, i De Frutos, en la segona, han capgirat el resultat.

Jorge De Frutos celebra el gol de la victòria contra la Reial Societat
Jorge De Frutos celebra el gol de la victòria contra la Reial Societat / La Lliga

Un gol de Jorge de Frutos quatre minuts abans del final ha donat els tres punts al Llevant contra la Reial Societat en un partit molt vistós, uns punts que permeten a l'equip granota eixir de les posicions de descens.

El duel ha estat marcat per dos estils de joc molt diferents: els locals han intentat crear perill al contraatac i l'equip basc ho ha fet amb un major domini territorial. La Reial Societat s'ha apoderat del control de la pilota des del primer moment mentre que el Llevant la perdia ràpidament amb desplaçaments llargs.

Als 22 minuts, una falta llançada per Isak, i desviada per la tanca granota, ha avançat els txuri-urdin en el marcador. Però l'avantatge li ha durat cinc minuts a l'equip basc perquè, en la primera ocasió dels valencians, un rebuig de Remiro l’ha aprofitat Roger per a empatar.

Després del gol de l'empat les forces s'han anivellat, el Llevant ha sigut capaç de tindre més la pilota i d'arribar a la porteria contrària no sols al contraatac, sinó també amb possessions més prolongades.

En la segona part, les arribades dels de Paco López eren cada vegada més freqüents i perilloses. Ha sigut un partit d'anada i tornada: tots dos equips volien guanyar i això ha generat situacions de perill davant de les porteries. En una d'aquestes ha arribat el gol de Jorge de Frutos, que en el minut 87 capgirava el resultat.

També et pot interessar

stats