Llevant-Granada: partit de Lliga pensant en la Copa

Els de Paco López volen continuar amb la ratxa de huit partits sense perdre.

Melero en una acció en l'últim partit davant el Vila-real
Melero en una acció en l'últim partit davant el Vila-real / @LevanteUD

El Llevant rep la visita del Granada quan encara continua l'eufòria en la parròquia granota per la classificació, en l'últim minut de la pròrroga, per a les semifinals de la Copa del Rei. L'equip ha sabut aquest divendres que el seu rival serà l'Athletic Club, però, abans, té un important compromís lliguer davant el Granada.

Els de Diego Martínez arriben tocats després de la derrota in extremis davant el Barça en quarts de final i, com el del Llevant, el seu partit també va arribar a la pròrroga. Els andalusos van fer un partit molt sòlid, però la qualitat individual del Barça va primar sobre l'eficàcia andalusa.

En lliga, el Granada es troba en una còmoda huitena posició amb 29 punts en 21 partits. A pesar del seu lloc en la taula classificatòria, l'equip nassarita és, juntament amb el Betis, el conjunt més golejat de tota la categoria, amb 34 gols.

Només una posició per darrere, nové, apareix el Llevant, que ja fa huit partits que no perd i que vol continuar la ratxa ascendent. Per a ajudar l'equip destaca la tornada a la convocatòria de Doukouré, set mesos després de trencar-se el tendó d'Aquil·les. També torna Jorge de Frutos, que s'ha perdut els últims enfrontaments de l'equip per lesió. Per la seua banda, Campaña i Vukcevic continuen fora per lesió.

En l'equip rival, el Granada segueix amb una plaga de baixes. Yangel Herrera, amb coronavirus, serà baixa. A més, Diego Martínez tampoc podrà comptar amb els lesionats Gonalons, Milla, Quini i Neyder Lozano.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 h, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats