El Llevant es retroba amb el triomf

L'equip granota ha guanyat per 3-1 el Granada en el retorn de Paco López al Ciutat de València

Els juagdors granotes celebren un dels gols
Els juagdors granotes celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 de gener 2023 - 20:44 Actualitzat: 14 de gener 2023 - 23:03

El Llevant ha aconseguit la primera victòria de l'any en la Lliga en véncer per 3-1 el Granada, en el retorn de Paco López al Ciutat de València. L'equip granota es consolida en la part alta de la classificació en encadenar la catorzena jornada sense perdre en Segona Divisió.

El partit ha començat trepidant. Als tres minuts de joc, Wesley ha marcat el primer gol del partit, però l'àrbitre, a instàncies del VAR, l'ha anul·lat per fora de joc de Cantero. Aquesta acció no ha afectat l'equip de Javi Calleja, que –ara sí– en el minut onze ha inaugurat el marcador amb un gol de Cantero. Només cinc minuts més tard, Campaña ha fet el segon en transformar un penal per unes mans d'un jugador andalús dins de l'àrea. I Carlos Neva, en el 19, ha ajustat el marcador novament, amb el 2-1 amb què s'ha arribat al descans.

El gol de Bouldini en l'equador de la represa ha donat als llevantinistes la tranquil·litat necessària per a afrontar els últims minuts del partit sense patiment i retrobar-se així amb la victòria després de dos empats seguits. L'equip granota dorm en zona d'ascens directe a Primera Divisió, a l'espera que l'Eibar jugue el partit de la jornada 23. El repte següent és majúscul: eliminar l'Atlètic de Madrid en els huitens de final de la Copa del Rei.