El Llevant goleja el Vila-real en el derbi (0-6)

L'equip groguet cau a zona de descens després de la victòria de l'Alabés contra el València (4-1)

Les jugadores granotes celebren un dels gols
Les jugadores granotes celebren un dels gols / La Liga

El Llevant no ha tingut pietat del Vila-real en el derbi valencià de la jornada 14 de la Lliga F. L'equip granota ha golejat per 0-6 les groguetes i es consolida en la zona Champions, mentre que les de Sara Monforte cauen a zona de descens després de la victòria de l'Alabés contra el València (4-1).

El Vila-real ha començat bé el partit i fins i tot ha dominat la pilota en els primers instants. Però la pitxitxi Alba Redondo, autora ja de catorze gols en la Lliga, ha assestat un colp massa dur a les groguetes amb dues dianes a penes en dos minuts. Érika González, poc després, ha situat el 0-3 amb què s'ha arribat al descans. En la represa, les granotes han seguit aprofitant les facilitats defensives locals per a arredonir la festa amb un altre gol d'Érika i dos més de Tatiana i Mayra.

A Vitòria el partit no ha pogut començar millor per al València: gol de Fiamma en el primer minut. Però les basques no s'han afonat i Marta San Adrián, amb dos gols en cinc minuts, ha capgirat el marcador encara en la primera part. En la represa, l'equip d'Andrea Esteban no ha reaccionat i encara ha encaixat dos gols més contra el penúltim classificat de la Lliga F.