El Llevant goleja i el València rep una dura derrota

El València ha caigut contra el Madrid (4-1), mentre que el Llevant s'ha imposat al Rayo Vallecano (5-1).

La cara i la creu del futbol: desencant valencianista i alegria granota

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 10 de la Primera Iberdrola: el Madrid ha castigat el València amb quatre gols (4-1), mentre que el Llevant li n'ha marcat cinc al Rayo Vallecano (5-1).

Derrota de les que fan mal la patida per l’equip de José Bargues. El resultat, 4 a 1, en un mal dia per a elles. El Madrid golejava el València a l’estadi municipal Matapiñonera de San Sebastian de los Reyes. La primera part ha acabat amb un zero a zero en el marcador, i amb un gran compromís defensiu del València, que no deixava progressar les ocasions de les jugadores d’Óscar Fernández.

En la segona part, en canvi, els ha resultat difícil neutralitzar els seus atacs. I en onze minuts els han fet tres gols, en el 56 ja perdien per 3 a 0. Priscila per dues vegades i Laurita foradaven la porteria de Noelia Gil. En el 73, Valeria firmava el quart per al Madrid. En el temps afegit, Alejandra marcava, amb un xut allunyat i ajustat, el definitiu 4 a 1 que subratlla les debilitats valencianistes.

Quarta victòria consecutiva del Llevant

El Llevant ha assaborit la victòria a la Ciutat Esportiva de Bunyol. El conjunt que entrena Maria Pry golejava el combatiu Rayo Vallecano per 5 a 1, en el duel que ha començat a les 5 i mitja de la vesprada. Han sumat la quarta victoria consecutiva, i han dut el ritme del partit. La primera part finalitzava amb un aclaridor 4 a 1 a l’electrònic. Eva Navarro ha anotat el primer en el minut 1 de partit i el segon a la fi de la primera part. Entremig Esther també firmava un doblet, el 2 a 0 al minut 15, i al 17 el 3 a 0 pujava al marcador, un autèntic golàs. La insistència ofensiva de les granotes donava fruit. Al 38, Andújar marcava el del Rayo.

En la segona part l’equip local ha augmentat la renda amb un gol en pròpia porta de les visitants, però encara hauria pogut ser més escandalós el resultat si no els hagueren anul·lat dues dianes a les d’Orriols.