Llevant-Getafe: l'empat ja no és una possibilitat

Els granotes són penúltims, amb cinc empats en els últims cinc partits.

El sevillà Son durant una acció en l'últim partit contra el Real Valladolid
El sevillà Son durant una acció en l'últim partit contra el Real Valladolid / Twitter: @levanteud

El Llevant rep dissabte la visita del Getafe en un partit en el qual no es pot permetre perdre més punts. Els de Paco López arriben a aquesta jornada penúltims, amb només 8 punts i cinc empats en els últims cinc partits.

Davant tindran el Getafe, que, amb 13 punts, és onzé en la taula classificatòria. Tot i això, l'equip madrileny no es pot confiar perquè es troba a només tres punts del descens.

Per al partit, els granotes tindran la baixa destacada de José Campaña, que aquesta setmana es va sotmetre a proves per una lesió en els isquiotibials de la cama dreta. No obstant això, l'entrenador granota creu que, a pesar que “no hi ha cap jugador com Campaña”, la lesió “no ens condicionarà massa”. L'altra baixa important és la d'Enis Bardhi. El macedoni, amb una hèrnia discal, continua recuperant-se després de la lesió que va patir amb la seua selecció el 10 de novembre.

Per al partit contra el Getafe, Paco López aposta per un onze amb molt de talent: Aitor Fernández tornarà a la porteria; la defensa estarà formada per Coke, Vezo, Postigo i Clerc; el doble pivot l'ocuparan Nikola Vukčević i Melero; mentre que De Frutos i Rochina estaran a les bandes. Dani Gómez i Roger seran els davanters.

Per la seua banda, el Getafe, que també acumula cinc partits sense guanyar, arriba al Ciutat de València amb la baixa de Damián Suárez, que no s'ha recuperat d'un colp en l'últim partit contra l'Athletic Club i no serà de la partida. Amb qui sí que podrà comptar l'entrenador, José Bordalás, és amb Nemanja Maksimovic. L'exvalencianista ha estat dos partits fora de la convocatòria per problemes en els abductors, però ja s'ha recuperat i està en condicions de jugar.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats