El Llevant de futbol sala jugarà la Copa d’Espanya

El Peníscola guanya el Barça i acaba l’any en zona mitjana.

El Peníscola guanya el Barça i acaba l’any en zona mitjana.
El Peníscola guanya el Barça i acaba l’any en zona mitjana.

El Llevant UE Futbol Sala visqué una gran festa divendres en classificar-se per a la Copa d’Espanya. Tot gràcies al triomf incontestable per 4 a 1 davant del Ribera de Navarra. El resultat no reflecteix el destí del partit, perquè només en l’últim tram se n’anaren en el marcador els granotes amb una defensa navarresa molt ordenada.

Pel que fa als gols, Cruzzolino obria el marcador al contracolp. Ja en la represa, Pedro Toro feia el 2 a 0 aprofitant una greu errada del porter rival, a qui el baló li se colà entre les mans. Rescia marcava el 3 a 0 mentre que el 4 a 1 definitiu fou obra de Rubi a porta buida quan els visitants estaven totalment encarats a la porta granota, a la desesperada...

Amb el treballat triomf, el Llevant aconsegueix el passaport per a jugar, per segona vegada en la seua història, la Copa d’Espanya.

Pel que fa al Servigroup Peníscola, acaben l’any superant definitivament la mala ratxa que arrosseguen durant el primer tram de temporada i encadenen dos triomfs seguits. Divendres a la nit venceren el Barça per 3 gols a 1 en un partit molt viu, amb molta intensitat i amb comunió total entre afició i jugadors a la finalització. De fet, tots plegats celebraren el resultat ballant Paquito el Chocolatero des del mig del camp.

La victòria els deixa en novena posició en la taula, amb 17 punts. Els golejadors van ser Miguel i Orzáez per partida doble.

 

També et pot interessar

stats