El Llevant de futbol sala descendeix a Segona Divisió

Els granota van empatar a Paterna contra l'Antequera, un rival directe per la permanència

Peléh, del Llevant, pugna per la pilota amb Dani Ramos, de l'Antequera
Peléh, del Llevant, pugna per la pilota amb Dani Ramos, de l'Antequera / LNFS

El Llevant va firmar ahir un insuficient punt contra l'Antequera (3-3) que el condemna a la Segona Divisió del futbol sala espanyol. L'equip granota va deixar escapar una renda de tres gols en els últims deu minuts de joc.

Quan falten dues jornades, l'equip entrenat per Carlos Márquez suma 20 punts mentre que l'equip andalús en suma 25, però un enfrontament directe en l'última jornada deixa sense opcions matemàtiques el Llevant de mantindre's en la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

Maimon va avançar els granota al minut 9 i, abans del descans, Guisado va marcar el segon. Pachu, en el minut 28, va marcar un gol que pareixia certificar la victòria granota, però tres gols de l'Antequera en tres minuts van suposar una nova decepció.