El Llevant de futbol sala cau contra el Pozo de Múrcia en els quarts de final de la Copa d’Espanya

Els murcians han guanyat per 4-0 l’equip granota, que s’estrenava en la competició. El Peníscola s’enfrontarà demà en quarts de final a l’Osasuna Magna

Moment del xoc entre el Llevant i el Pozo Múrcia

El Llevant no ha aconseguit superar el Pozo Múrcia i ha perdut per 0-4 el partit de quarts de final de la 30 edició de la Copa d’Espanya, que es disputa fins diumenge al pavelló de la Font de San Lluís de València. El Pozo s’enfrontarà dissabte en semifinals al Movistar Inter, que ha guanyat el Palma Futsal per la mínima,  3 a 2, en el partit que ha inaugurat la Copa.

Es tractava del debut dels granotes en la competició contra un rival gens fàcil, segon en la classificació, amb 15 partits sense perdre i aspirant al títol de Copa, junt amb el Movistar i el Barça Lassa. Els  dos equips no s’havien enfrontat mai en Copa. Però sí en dos ocasions enguany, en la novena jornada de lliga, en què El Pozo Múrcia va guanyar per un ajustat  2-3 i en octaus de final de la Copa del Rei, en què El Pozo va passar a la ronda següent en guanyar 4-1 els valencians.

El ritme ha sigut frenètic a la pista blava de la Fonteta, amb una afició entregada a l’amfitrió, el Llevant, que no li ho ha posat fàcil a El Pozo, sobretot en la primera part del duel. La primera ocasió clara ha arribat al minut 6 de la mà del granota Cecilio, internacional amb la selecció absoluta, un tir que se n'ha anat fora. Al minut 10 ha sigut el jugador d’El Pozo, Mateu, el que ha intentat marcar el primer gol per al seu equip sense èxit. Quan faltaven tres minuts per al descans, el granota Cecilio ho ha tornat a intentar sense èxit. Cap dels dos equips han tingut encert en el tir i el partit se n’ha anat al descans amb un 0-0 en el marcador.

Tots els gols han arribat en la segona part. Al cap de pocs minuts de l’inici, El Pozo s’ha avançat en el marcador. En el 3 ha marcat el primer gol del partit l’internacional Alex. En el minut 6 no hi ha hagut sort amb la falta llançada pel jugador del Llevant, Pedro del Toro, i el tir se n’ha anat al pal. El Pozo ha marcat de nou en el minut 12 del segon temps, gol obra de Fernando. El Llevant ha intentat de totes les formes acurtar distàncies, però s’ha trobat amb la bona defensa d’El Pozo. La sentència ha arribat un minut abans del final, amb el gol de Pito i, només 5 segons abans del final, el gol en pròpia porta del Llevant ha sigut definitiu.

L’altre equip valencià en la competició, el Peníscola, s’estrenarà demà en la Copa en quarts de final i s'enfrontarà a l’Osasuna Magna. L’altre partit de quarts de final el disputaran el Barça Lassa i el Jaén.

Dissabte a les 17:00 i a les 19:15 h, semifinals de la competició. La gran final, diumenge a les cinc de la vesprada.