El Llevant FS s'estrena en Champions per primera vegada en la seua història

Jugaran contra el Zalgiris lituà, el Barça i el Viten Orsha bielorús en la mateixa setmana

El Llevant FS s'estrenarà en la Lliga de Campions
El Llevant FS s'estrenarà en la Lliga de Campions / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant FS disputa aquest dimarts a Kaunas, Lituània, el primer partit de la seua història en la Lliga de Campions, contra el Zalgiris. Es tracta d'una primera fase en forma de lliga en què es classifiquen els tres primers del grup que conformen quatre i on també està el Barça i el Viten Orsha de Bielorússia, contra el qual jugarà també aquesta mateixa setmana.

Malgrat que el Llevant FS debutarà en la Lliga de Campions, el tècnic gallec, Diego Ríos, compta amb diversos jugadors amb molta experiència internacional, com l'argentí Maxi Rescia, recentment subcampió del món, o Fede, Roger, Rivillos, Rafa Usín i Tolrá, que ja han disputat aquesta competició amb altres equips.

L'equip valencià arriba a aquesta gran cita europea després d'haver deixat alguns dubtes en l'inici de la temporada en l'LNFS, amb una única victòria, dos empats i una derrota fins ara, encara que s'ha vist molt minvat per les lesions.

El Llevant FS només ha confirmat per a aquesta triple cita europea de la setmana la baixa d'Álex García, però Pedro Toro és molt probable que tampoc hi puga jugar; i jugadors com Rafa Usín o Gall arriben molt justos físicament a la primera fase de la Lliga de Campions.

També et pot interessar

stats