El Llevant no frena

L'equip granota ha sumat el nové triomf seguit en véncer 0-2 l'Alabés i es manté en zona Champions

Alba redondo celebra el gol
Alba redondo celebra el gol / La Liga

El Llevant ha aconseguit la novena victòria consecutiva en la Lliga F en derrotar 0-2 l'Alabés i es consolida en el tercer lloc de la classificació, que dona accés a jugar la Champions League la temporada que ve. Dos gols d'Alba Redondo i Mayra Ramírez en la represa han servit per a sumar els tres punts contra les basques.

L'equip granota ha dominat el duel des del xiulit inicial, però no ha tingut encert de cara a porteria i el gol s'ha fet esperar. De fet, el marcador no s'ha inaugurat fins a la represa. I no podia ser una altra que Alba Redondo, la pitxitxi de la Lliga, que amb el seu denové gol ha avançat el Llevant en el minut 55. Mayra Ramírez, un quart d'hora més tard, ha sentenciat el partit amb el segon i definitiu. Les granotes sumen 44 punts, dos menys que el Reial Madrid, que ha guanyat 1-6 el València en aquesta jornada, però que té un partit menys.

El Reial Madrid goleja el València

Després de la visita fa només tres dies del líder, el Barça, a l'Antonio Puchades, aquest dissabte era el torn per al segon, el Reial Madrid. Les blanc-i-negres han plantat cara a les visitants en la primera part i fins i tot ha aconseguit empatar a un amb una diana de Marta Carro. Però les blanques han acabat imposant la seua superioritat per a acabar golejant 1-6.

Derrota per la mínima del Vila-real

El Vila-real ha perdut 1-0 en la visita al Sevilla, amb un gol solitari d'Ana Franco només començar la represa. Tot i la derrota, l'equip de Sara Monforte es manté fora de la zona de descens, de la qual el separa dos punts.