El Llevant deixa escapar dos punts contra el Betis (1-1)

L'equip granota no ha pogut passar de l'empat contra el Betis, un equip de la part baixa de la classificació, i fa un pas arrere en la lluita per acabar en la segona posició de la Lliga Iberdrola.

Andreea Paraluta es lamenta després del gol del Betis
Andreea Paraluta es lamenta després del gol del Betis / LFP

El Llevant ha deixat escapar una gran ocasió per a afiançar-se en el segon lloc de la Lliga Iberdrola en empatar contra el Betis, un equip de la part baixa de la classificació, a la Ciutat Esportiva de Bunyol (1-1). L’equip granota s’ha avançat gràcies a Toletti ben entrada la segona part, però les andaluses han aconseguit empatar poc després.

L’equip entrenat per María Pry no s’ha trobat còmode i s’ha vist superat en molts moments per un Betis molt incisiu i més necessitat en la lluita per evitar el descens. El Llevant, acostumat a controlar el joc, ha patit molt sense el control de la pilota i només l’àrbitra ha evitat que les andaluses s’avançaren, en anul·lar el gol per falta a la portera llevantinista, Andreea Paraluta. Després de l’esglai, les granota han espavilat i han començat a arribar les ocasions, però la primera part ha acabat sense gols.

En la represa, el travesser ha salvat novament el Llevant, i davant la falta d’ocasions, María Pry ha donat entrada a Andonova i a Lucía Gómez, i ha apostat per un sistema més ofensiu. L’estratègia li ha eixit bé, ja que Toletti ha avançat les granota en el minut 71. Però l’alegria ha durat només set minuts. Mari Paz, lliure de marca, ha tornat a posar l'empat i el marcador ja no s’ha mogut, tot i que els dos equips ho han seguit intentant fins al final.

El Llevant ha desaprofitat una bona opció de distanciar-se dels rivals en la lluita pel subcampionat de la lliga, ja que aquest diumenge s’enfronten el quart, l’Atlètic de Madrid, contra el tercer, el Reial Madrid. Ara mateix l’equip granota té 48 punts, quatre més que el seu màxim perseguidor.