El Llevant femení guanya per 4 a 0 l'Espanyol a la Ciutat Esportiva de Bunyol

Després de l'empat sense gols davant del Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de la pasada jornada, la victòria torna a l'equip granota.

El Llevant femení s'ha posat entre els quatre primers de la classificació amb aquesta contundent victòria contra l'Espanyol
El Llevant femení s'ha posat entre els quatre primers de la classificació amb aquesta contundent victòria contra l'Espanyol / Twitter Llevant UE Femení

Golejada granota en la sèptima jornada de la Lliga Iberdrola. El Llevant femení s'ha posat entre els quatre primers de la classificació amb aquesta contundent victòria davant de l'Espanyol al camp municipal El Terrer. Després de l'empat a zero contra el Barcelona de l’últim partit, l'equip granota ha tornat a guanyar a la Ciutat Esportiva de Bunyol. 

En el minut 27 de la primera part, el conjunt local s'ha avançat en el marcador amb un gol de Charlyn després d'una errada de la portera visitant Mimi.

El segon gol ha arribat als 10 minuts de la segona part. Una falta sobre la jugadora granota Jèssica Silva per part de l'espanyolista Inés Altamira -que li suposa la segona targeta groga i la consegüent expulsió- ha propiciat el dos a zero. Sonia ha llançat el baló i Ivana ha transformat amb una rematada de cap.

En el minut 80, Sonia, en associació amb Charlyn, ha marcat el tercer gol per a les locals. I ja en el temps afegit, María Alharilla ha fet el quart que sentenciava el partit.

Al Llevant, li donen bons resultats els seus fitxatges i, amb aquest resultat, es prepara per al pròxim partit. Serà un duel en la part alta de la classificació, ja que visitaran el líder, l'Atlètic de Madrid.           

També et pot interessar

stats