El Llevant femení comença la Lliga guanyant 1-0 al Rayo

Un gol d'Ivana en la segona part dona la victòria a les granotes davant d'un Rayo Vallecano que només va tirar una volta a porta.

El LLevant ha superat un Rayo sense ambició.
El LLevant ha superat un Rayo sense ambició. / Llevant UE
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
09 de setembre 2018 - 21:50

El Llevant ha demostrat que és un equip que pot estar en la part superior de la classificació de la Lliga Iberdrola, l'elit del futbol femení espanyol. En el partit que ha donat inici a la temporada, els nous fitxatges han obert un fum de possibilitats ofensives. La bona sintonia en la banda esquerra entre Marta Corredera i Sònia Bermúdez fa que el camp s'òbriga, i obliga el rival a un intens esforç defensiu. La capacitat de Charlyn per a moure entre línies, xutar a porta des de lluny i, alhora, endinsar-se en l'àrea n'és una altra prova. I, per descomptat, la qualitat individual d'Ivana, que ha marcat el gol, és inqüestionable.

La parròquia granota ompli el camp a Bunyol

L'entrenador, Kino García, ha conformat un equip molt competitiu gràcies als bons oficis del club, que ha apostat decididament pel futbol femení. La parròquia granota n'és conscient i, en un dia que amenaçava diluvi, ha omplit la graderia en suport al seu equip. Finalment, el diluvi s'ha quedat en pura amenaça, com la de l'equip rival, un Rayo que ha donat una imatge molt pobra.

Les madrilenyes s'han dedicat a defensar per tal de mantindre l'empat i, durant tot el partit, només han fet un llançament a porteria. Un tir que, tot s'ha de dir, ha sigut prop de la fi del partit i ha estat a punt de ser gol. Per poc, el baló ha eixit fora. Un gol del Rayo hauria sigut una de les grans injustícies del futbol, però aquest esport és així. Per sort, ha quedat només en un esglai per a les locals

Un equip que pot estar competint amb els grans

El domini llevantinista ha sigut total i el gol al minut 69 ha vingut precedit de nombroses ocasions de les granotes. D'una banda, la mala fortuna i, d'una altra, la falta de punteria, han deixat curt un resultat que podia haver-se convertit en golejada. De qualsevol manera, les bones sensacions que s'han vist, la qualitat d'un equip carregat de nous fitxatges, unides a l'experiència de les jugadores de la temporada passada, fan del Llevant un equip a tindre molt en compte per part dels grans.

L'afició aspira a fer història aquesta temporada

Els comentaris dels aficionats, una volta acabat el partit, eren positius i la il·lusió és gran en el centre esportiu de Bunyol. El Llevant femení gaudeix, si més no, del mateix entusiasme que l'equip masculí de Primera Divisió. Hi ha una aspiració a ocupar un lloc en la zona noble de la classificació, tot i que no vol fer ningú el conte de la lletera. Però com somiar sempre està permés, hi ha més d'un que somia veure el seu equip alçant la copa del campionat. I és que l'equip ha donat la talla en el primer partit de temporada i qualitat n'hi ha de sobres per a donar futures alegries. És cert que boles màgiques per a endevinar el futur encara no se'n venen a la ciutat esportiva de Bunyol. Tampoc en fan falta mentre hi haja balons que entren en les porteries del rival.

També et pot interessar

stats