El Llevant femení cau davant el Barça per 1-0 en la Copa de la Reina

El conjunt granota es jugarà dimecres a Bunyol el pas a les semifinals.

Tot i haver perdut, el Llevant UD Femení continua amb opcions
Tot i haver perdut, el Llevant UD Femení continua amb opcions / Futbol Club Barcelona Femení

El Llevant femení ha perdut per zero a un en el partit que l'ha enfrontat al Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La derrota per la mínima deixa l'eliminatòria oberta amb vista al partit de tornada de dimecres. L'equip de Kino ha sabut mantindre la concentració i ha evitat que el seu rival dominara el joc. El plantejament del tècnic ha resultat molt encertat, ja que les blaugrana no han pogut arribar amb perill a la porteria defensada per Sandra. La primera part ha acabat amb empat a zero però en el minut 53, Alexia ha aconseguit marcar l'únic gol del partit en cabotejar una treta des del cantó.

La diana no ha abaixat la guàrdia del conjunt granota que ha mostrat una gran consistència defensiva i ha evitat que el Barça s'acostara amb perill a la seua àrea.

Per a l'equip de Fran Sánchez, guanyar la copa significaria borrar el mal sabor de boca que li ha deixat perdre la lliga davant l'Atlètic de Madrid.

Per al Llevant suposaria la setena Copa de la Reina , però per a aconseguir-ho ha d'eliminar primer en quarts l'actual campió.

També et pot interessar

stats