El Llevant no pot evitar el triplet del Barça (4-2)

El Llevant, amb un 3-0 desfavorable, ha intentat la remuntada davant el recent campió d'Europa

La granota Alba Redondo tracta de regatejar una jugadora del Barça
La granota Alba Redondo regateja una jugadora del Barça / Twitter: @LUDfemenino

Nadar i nadar i a la vora ofegar. El Llevant, amb un 3-0 desfavorable, ha intentat la remuntada davant les recents campiones d'Europa i ha estat prop d'aconseguir-ho. El Barça guanya així la huitena Copa de la Reina en una temporada històrica.

Les també campiones de la Lliga, que no van cedir cap punt i només van rebre set gols en 28 partits, han demostrat prompte perquè són l'equip més en forma del continent. Patri Guijarro, en el minut 5, Alexia Putellas, quinze minuts després, i Marta Torrejón, abans de la mitja hora, han posat tres gols de diferència que han suposat una llosa per a les granota.

L'equip de María Pry s'ha refet en la represa i els gols d'Alba Redondo i d'Estefanía Banini han posat la por en el cos a les jugadores del Barça. Però, quan millor estava el Llevant, ha arribat el quart de l'equip català, el segon d'Alexia Putellas.

L'equip granota pot anar-se'n amb el cap ben alt després de la bona actuació en el trofeu coper, on va eliminar en semifinals l'Atlètic de Madrid. Ara només queda assegurar la classificació històrica per a la Champions League.

També et pot interessar

stats