El Llevant esquiva l'ERTO

L'acord amb els jugadors inclou una reducció salarial voluntària del 20% si no conclou la temporada i un 3% en cas que es reprenga a porta tancada.

El Llevant esquiva l'ERTO
El Llevant esquiva l'ERTO

El Llevant Unió Esportiva ha anunciat un acord que involucra el primer equip; l'entrenador, Paco López; i el president del consell d'administració, Quico Catalán, pel qual es rebaixen un 20% el salari, sempre que la temporada actual no puga finalitzar. És la primera conseqüència de les repercussions econòmiques que implica la parada de la competició per la crisi del coronavirus. Aquesta solució evita, a més, que s'aplique un expedient de regulació temporal d'ocupació que haguera afectat tots els treballadors del club.

Segons l'entitat, “es tracta de fer front amb menys riscos, i exercint un acte de responsabilitat i bon govern, l'actual situació excepcional que provoca la disminució d'ingressos, així com evitar mesures dràstiques de caràcter laboral per a la resta de treballadors del club”.

La reducció salarial que s'aplicarà serà d'un 20%, sempre que no concloga la present temporada; d'un 3% si es reprén a porta tancada, i d'un 1% en cas que la temporada finalitze a portes obertes.

Des del club s'ha volgut agrair la col·laboració, predisposició i generositat que han manifestat tots els jugadors i l'entrenador, així com el seu compromís amb l'escut i els aficionats. El Llevant UE també mostra el seu condol amb les persones i famílies que han patit les conseqüències de la Covid-19.

També et pot interessar

stats