El Llevant empata a un amb polèmica final

Dani Gómez ha marcat el segon gol en el minut 90, anul·lat per l'àrbitre després de revisar la jugada en el VAR.

Campaña es lamenta per l'empat
Campaña es lamenta per l'empat / Efe.

Paco López deia en la prèvia del partit que existeixen dos camins per a buscar la victòria: el de la urgència i el de la superació. Tot i que traure els tres punts davant de l'equip gallec semblava un deure inexcusable per a eixir de la zona de descens, el conjunt granota no ha pecat de la precipitació que se li podria presuposar i s'ha posicionat molt bé al terreny de joc durant els primers 45 minuts.

Tant ha sigut així que la possessió de la pilota ha estat més del costat de l'equip blaugrana que d'un Celta preocupat principalment en les tasques defensives. Tot i això, el domini granota ha sigut estèril, perquè no hi ha hagut ocasions clares per a cap dels dos equips en la primera part. Això sí, als punts, el Llevant ha sigut guanyador i ha merescut avançar-se en el marcador.

Un avantatge que ha aconseguit a penes començar la segona part, quan Miramón ha sigut tombat clarament per Nolito dins de l'àrea. Ja se sap com d'arriscat és que un extrem baixe a defendre. Penal clar transformat per Roger Martí en el minut 48 i segon gol del pistoler en la Lliga.

Però poc li ha durat l'alegria al conjunt dels Orriols. Primer ha avisat Aspas i, quatre minuts després del gol de Roger, ha empatat el jove Sergio Carreira rematant una centrada des de la banda esquerra. Tocava remar, de nou.

A partir d'aquest moment, els dos equips no han especulat i s'han llançat a l'atac. Morales l'ha tinguda en el 59, quan sol davant d'Iván Villar ha fallat en el remat i el porter gallec ha aconseguit detindre el baló. El "comandant" s'ha retirat coixejant després d'aquesta acció i ha donat pas a Dani Gómez, que seria protagonista en la recta final del partit.

L'acció polèmica del duel ha arribat amb el temps reglamentari acomplit. Un baló que li ha arribat a Dani Gómez dins de l'àrea s'ha convertit en el 2-1, després que Murillo ha rebutjat el llançament, que ha despistat Iván Villar a les postres. El gol finalment no ha pujat al marcador, després que Melero López ha consultat el VAR: segons el col·legiat, la posició de Roger Martí era antireglamentària per obstaculitzar la visió del porter del Celta.

Els jugadors i el cos tècnic del Llevant s'han indignat per aquesta decisió, que els deixa una setmana més en una posició compromesa, penúltims en la classificació de Primera Divisió.