El Llevant triomfa en la bogeria del Ciutat de València (3-2)

L'Elx, que guanyava per 0-2 ben entrada la segona part, ha acabat perdent i cau de la zona d'ascens directe

Els jugadors del Llevant celebren el gol de la victòria
Els jugadors del Llevant celebren el gol de la victòria / La Liga

El Llevant ha aconseguit una victòria que semblava impossible en el duel autonòmic valencià contra l'Elx (3-2). L'equip granota, que perdia per 0-2 en el minut 70 i no havia rematat entre els tres pals, ha acabat capgirant el marcador, amb tres gols en vint minuts. Els de Felipe Miñambres se situen a només dos punts de la zona de play-offs d'ascens, mentre que els de Sebastián Beccacece cauen de la zona d'ascens directe a Primera.

Els il·licitans han començat el duel dominant, imposant el seu estil de joc i acostant-se amb perill a la porteria defesa per Andrés Fernández. I Tete Morente ha fet justícia amb el que s'estava veient en la gespa del Ciutat de València amb el 0-1 en el minut 21. L'equip franjaverd ha fregat el segon, però s'ha arribat al descans amb 0-1 en el marcador.

I pràcticament en començar la represa, Mario Gaspar ha ampliat la renda visitant en una acció a la treta d'un córner. El segon gol franjaverd ha afonat el Llevant, que semblava no tindre capacitat de reacció. De fet, l'Elx ha perdonat diverses ocasions per a marcar el tercer. I ho acabat pagant. En una acció aïllada, l'àrbitre ha xiulat penal de Josan i Dela ha retallat distàncies en el primer llançament entre els tres pals dels locals. El gol ha donat ales als granotes, que han empatat després d'una errada de Dituro, que Brugui ha aprofitat. I ja en el temps afegit, Dani Gómez ha culminat la remuntada i ha desfermat la bogeria al Ciutat de València.

L'Elx veu truncada la ratxa de quatre victòries seguides i cau fins al tercer lloc, però amb els mateixos punts que el segon, l'Espanyol. El Llevant puja al desé i es queda a només dos punts del sisé, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Primera.