El Llevant torna a immolar-se amb tot a favor (0-0)

L'equip no va trobar el camí del gol i no va poder repetir l'actuació de l'última victòria contra l'Alabés. 

El Llevant s'ha estavellat contra l'Eivissa ja descendit
El Llevant s'ha estavellat contra l'Eivissa ja descendit / LaLiga

El Llevant ha arribat sec al final de temporada. Hui, amb una victòria, tornava a col·locar-se prop de l'ascens directe. Davant, un Eivissa ja descendit. L'empat deixa el Llevant a dos punts del segon, però amb la sensació d'abaixar els braços i condemnar-se a la sort del play-off, una sensació que comparteix amb tots els rivals que lluiten per estar en Primera la temporada que ve. 

Tres canvis ha fet Javi Calleja respecte a la dolorosa derrota a Tenerife. Roberto Soldado, Sergio Postigo i Jony Montiel. Però l'equip ha tingut les mateixes carències de tota la temporada: joc pla, horitzontal, poc de moviment, sense espurna. L'Eivissa, ja descendit, ha eixit com s'esperava, amb bloc defensiu baix i esperant sorprendre el Llevant a l'espai. 

Així i tot, el Llevant, amo i senyor del baló, ha tingut les seues ocasions, la més clara en el minut 16 amb un llançament des de la fronta de Jony Montiel, que Germán ha enviat a córner quan buscava la creueta. Abans, Roberto Soldado havia tingut la primera, sol davant del porter, però tot i que la pilota havia anat fora, l'àrbitre ha anul·lat l'acció per fora de joc. 

El joc al rebuig amb Wesley Moraes ha sigut la gran opció per obrir la teranyina defensiva de l'Eivissa. Però tampoc ha donat fruits. Marc Pubill, sense treball defensiu, ha sigut un migcampista més. Dues rematades des de la llarga distància i, sobretot, una cabotada que se n'ha anat fregant el travesser, les seues opcions. Sense un joc brillant i amb un Eivissa totalment innocu, el partit no ha agafat ni altura ni tensió, esperant la segona part. 

Mussonda, opció d'atac

Róber Ibáñez ha pogut canviar el signe del partit només començar la segona part. Pascual ha evitat el gol en una de les poques jugades elaborades del Llevant. L'Eivissa, fidel al guió, no ha canviat: línies juntes i pocs espais, però amb menys atac. Calleja ha volgut dessembossar el partit traent Mussonda per Marc Pubill, un canvi ofensiu o, més bé, buscant trencar la monotonia del joc d'atac. Abans, Jorge de Frutos hi ha entrat pel lesionat Róber Ibáñez. L'única opció de marcar, un llançament de falta de Jony que ha pegat a la tanca. 

Tampoc no ha funcionat, i ha arribat el doble canvi, ja a la desesperada. Bouldini i Cantero al camp per Jony Montiel i Roberto Soldado. Tota l'artilleria a la gespa, i el mateix resultat. El Llevant ha buscat l'àrea, amb Bouldini i Wesley de referents, Vicent Iborra en la segona línia. L'ocasió més clara, una jugada embolicada en què ni Iborra ni Mussonda han pogut rematar. 

El partit, molt entretallat per l'Eivissa, se n'ha anat al minut 98, temps en què el Llevant ha tingut una sola ocasió amb una centrada de Pepelu que Álex Muñoz ha rematat alt de cap.

També et pot interessar

stats