L'assalt a la zona d'ascens directe haurà d'esperar

El Llevant no ha passat de l'empat a zero contra l'Eibar i es manté en zona de play-off a la fi de la primera volta

Brugué, en una acció del partit
Brugué, en una acció del partit / Twitter: @LevanteUD
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de desembre 2022 - 12:02 Actualitzat: 18 de desembre 2022 - 21:24

El Llevant no ha pogut tancar l'any 2022 en llocs d'ascens directe a Primera Divisió després d'empatar sense gols contra l'Eibar al Ciutat de València. L'equip granota, que acumula ja dotze jornades sense perdre, es manté en la zona de play-off d'ascens, a només un punt del segon lloc.

El partit més destacat de l'última jornada de la primera volta enfrontava dos dels equips més en forma del moment, l'Eibar, que arribava com a líder, i el Llevant, que no perd des de fa més de dos mesos. I el duel no ha defraudat. La igualtat ha sigut la tònica d'un partit sense massa ocasions clares de gol. Stoichkov ha tingut la més clara en la primera part, però no ha arribat a rematar entre els tres pals. La nota negativa per als granotes ha sigut la nova lesió de Campaña.

En la represa, l'equip de Javi Calleja ha millorat i Zidane ha hagut d'intervenir diverses ocasions per a evitar el gol local. Però els bascos també han pogut marcar quasi al final: només el pal ha evitat el gol de Quique. El marcador ja no s'ha mogut i els dos equips s'han repartit un punt que els manté en la zona alta.

D'aquesta manera, el Llevant acabarà l'any en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, però a només un punt de l'ascens directe. Els granotes ja encadenen dotze jornades sense perdre, però només han guanyat dos del sis últims partits.

També et pot interessar

stats