El Llevant diu adeu a la Copa

L'equip de Paco López paga car les seues errades i cau 3 a 1 contra el Sevilla.

Fernando, autor del primer gol del Sevilla
Fernando, autor del primer gol del Sevilla / Efe.

El Llevant es queda fora de la Copa del Rei després d'una segona part molt roïna al Sánchez Pizjuan. Els de Paco López sempre han jugat sota el domini d'un Sevilla que ha trencat l'empat a 1 en el primer minut de la represa i que ha sentenciat en el 77.

El Sevilla ha inaugurat prompte el marcador, en el minut 13, obra de Fernando. Al Llevant li ha tocat anar contra corrent i els de Paco López han reaccionat de la millor manera possible. Després d'un primer avís d'Hernani, ha vingut l'empat en el minut 30. Óscar Duarte ha rematat de cap una falta treta per Rochina.

El Sevilla s'ha fet amo de la possessió del baló, al mateix temps que el Llevant ha buscat la seua oportunitat a la contra. Cap dels dos equips ha aconseguit posar en perill la porteria rival de manera seriosa i el partit ha arribat al descans sense més novetats en el marcador.

La segona part ha començat malament per al Llevant. En el primer minut Ocampos ha fet el 2 a 1 amb un tir des de fora de l'àrea i gràcies a una pèrdua de baló de Morales. La pressió alta del Sevilla ha fet molt de mal a la defensa granota que no ha estat mai còmoda a l'hora de traure el baló controlat.

En el minut 58 Paco López ha mogut fitxa amb un canvi doble. Han entrat al camp Melero i Mayoral per Morales i León.

L'oportunitat del Llevant ha vingut en el minut 67, però el tir encreuat de Rochina dins de l'àrea s'ha topetat amb la bona parada de Vaclik.

De l'hipotètic empat s'ha passat a la sentència. En el minut 77 Oliver, venint de darrere, ha rematat un baló a passada de De Jong. Un gol que han protestat els jugadors del Llevant per possible fora de joc de l'holandés, que ha pujat al marcador i ha significat el definitiu 3 a 1 i l'adeu del Llevant a la Copa.