El Llevant es dilueix contra l’Espanyol

L’equip de Paco López cau per 0-1 i posa en relleu les seues carències

El jugador del Llevant, Hernani, en una de les ocasions més clares per als granotes. EFE
El jugador del Llevant, Hernani, en una de les ocasions més clares per als granotes. EFE / Juan Carlos Cárdenas

Després de quasi un mes sense jugar a casa, el Llevant ha tornat al Ciutat de València decebent la seua afició. Feia deu partits seguits que els granotes no perdien com a locals, la seua millor ratxa històrica, però no ha pogut superar l’Espanyol, penúltim de la classificació. 

La primera part ha estat ben igualada. Campaña xutava amb precisió una falta als 5 minuts i en el 12 Roger rematava una pilota molla que no suposava quasi perill per a Diego López. En canvi, el nou Espanyol de Machín feia més por cada vegada que s’apropava a l’àrea llevantinista. Ferreyra n’enviava una al travesser en el 37 i en la jugada posterior perdia un mà a mà amb Aitor. El gol arribava dos minuts després com a conseqüència d’un córner que Bernardo Espinosa rematava no se sap molt bé amb què. 

En la segona part, la mateixa cançó

En la represa el Llevant pareixia tindre més fam. De fet un contracolp ben executat per Hernani a punt ha estat d’acabar en la xarxa. Amb l’objectiu de generar més ocasions han eixit Sergio León i Mayoral, però les coses han canviat poc. Hi havia errades en defensa i poca creació en atac. El partit ha anat perdent ritme a poc a poc. L’Espanyol s’ha acomodat guanyant per la mínima i els blaugrana sols han xafat l’àrea contrària en els últims 5 minuts, quan poc o res es podia fer. 

També et pot interessar

stats