El Llevant fa els deures

Un efectiu Llevant al contraatac goleja el nou Betis d’Alexis Trujillo (4-2), que aconsegueix maquillar el resultat en els minuts finals.

Bardhi i Morales, dos dels golejadors dels partit, celebren el gol del primer
Bardhi i Morales, dos dels golejadors dels partit, celebren el gol del primer / Manuel Lorenzo (Efe)

Llevant i Betis han protagonitzat un duel desigual. Desigual en la possessió, que ha sigut propietat dels bètics i desigual en l’encert en la porteria, on els granotes han sigut amos i senyors. Els dos equips han eixit amb rotacions en les seues alineacions i en el cas dels llevantinistes també amb canvis en el seu joc. Perquè els de Paco López no han volgut el baló i han preferit eixir al contracolp. I la fórmula ha funcionat, descol·locant el rival que esperava un altre partit.

La primera ocasió clara per als granotes ha acabat en gol. Borja Mayoral ha marcat a passada de Postigo. Els blaugranes han vist la debilitat de la defensa bètica i com de fàcil podia ser arribar a l’àrea de Joel i ho han explotat. Bardhi convertia el segon i la cosa prometia.

En la segona part, han continuat les envestides blaugranes. Morales foradava la porteria bètica poc després de la represa i Rochina aprofitava un rebuig del porter per signar la golejada més gran de l’equip esta temporada. Però quan tot estava ja decidit, el Betis ha viscut els millors minuts. Canales, el jugador verd-i-blanc més actiu del partit, feia un bon control i una millor definició a baló creuat per a inaugurar el marcador del seu equip. A les acaballes de l’encontre, Juanmi maquillava el resultat per als bètics, aprofitant un baló que ha fugit dels guants d’Aitor.

Els granotes signen la primera victòria a la nova casa de la Nucia. Tenen per a estar contents els de Paco López. Més enllà d’un resultat que apropa la salvació matemàtica, Rober Pier ha tornat als terrenys de joc 13 mesos després de la lesió i Europa està a sols sis punts.