El Llevant deixa escapar dos punts en el temps afegit (1-1)

Un gol d'Espino en el minut 96 ha evitat la primera victòria en la Lliga de l'equip granota

Morales celebra el gol amb els companys
Morales celebra el gol amb els companys / Román Ríos (Efe)

El Llevant ha començat la Lliga amb un empat que deixa mal sabor de boca. L'equip de Paco López ha sigut superior al Cadis, però no ha sentenciat el duel i ha vist com se li escapava la victòria en el minut 96. Morales, que s'ha convertit en el primer jugador granota que marca cinquanta gols en Primera, havia avançat el seu equip en la primera part.

Paco López ha disposat un onze molt ofensiu, amb Roger, De Frutos, Morales i el debutant Roberto Soldado. El guió del partit ha sigut l'esperable, amb un Cadis defensiu i ordenat que ha cedit el control de la pilota al rival. El Llevant ha eixit molt agressiu i ha començat a fer mal per les bandes, amb centrades a l'àrea buscant els seus davanters. Però el porter Ledesma i la defensa gaditana han desbaratat les primeres ocasions dels granotes.

Tot i que l'equip entrenat pel valencià Álvaro Cervera no enllaçava dues passades seguides, una jugada d'estratègia ha pogut suposar el primer gol del partit. Negredo ha superat Aitor Fernández, però l'àrbitre ha invalidat l'acció per fora de joc del davanter. I quan semblava que el marcador no es mouria abans del descans, ha aparegut la màgia del de sempre, Morales. El capità ha fet inútil l'estirada de Ledesma amb un magistral llançament que ha entrat per l'escaire i ha donat avantatge al Llevant abans del pas pels vestidors.

Poc després de reprendre's el joc, Soldado ha hagut d'abandonar el partit per una lesió muscular i el seu lloc l'ha ocupat Dani Gómez. El Cadis ha estirat les línies a la recerca de l'empat, però el ben cert és que l'equip granota no patia en excés per a defensar els atacs locals. Tot i això, el resultat curt feia perillar el triomf i Aitor hi ha hagut d'intervindre per a evitar l'empat.

Paco López ha tingut un nou contratemps amb la lesió de Dani Gómez i ha optat per reforçar l'equip en defensa amb l'entrada de Malsa i Miramón. El Cadis ha agafat la iniciativa, però no ha causat excessius problemes a la porteria d'Aitor. En canvi, Morales ha pogut sentenciar el duel i evitar el patiment final, però s'ha trobat amb el pal.

I el Llevant ha pagat cara l'errada, ja que quan ja se celebrava la victòria i el partit moria, en el minut 96, el Cadis ha empatat gràcies a un gol d'Espino. Els granotes se'n van amb la sensació d'haver perdut dos punts i diumenge que ve espera el Reial Madrid al Ciutat de València.

També et pot interessar

stats