El Llevant continua abonat a l'empat a un

Dani Gómez, que ha entrat en la segona part, ha forçat un penal que ha convertit Campaña.

Sousa i Postigo lluiten per una pilota
Sousa i Postigo lluiten per una pilota / R.García (Efe)

Nou empat a un del Llevant en Lliga, i ja en van cinc consecutius. En aquesta ocasió ha sigut contra el Valladolid, un rival directe, que arribava després de guanyar els dos últims partits.

El tècnic granota, Paco López, ha sorprés a tots donant-li les claus de la porteria al jugador del filial Dani Cárdenas. Davant de la baixa d'Aitor Fernández, lesionat, l'entrenador de Silla ha mantingut el segon porter, Koke Vegas, a la banqueta.

La primera part ha tingut dues fases. El Llevant ha començat dominant amb molta presència a l'àrea del Valladolid i, a partir de la mitja hora de joc, els locals han trobat un forat a la banda dreta de l'equip granota i han arribat amb perill a l'àrea, sense arribar a avançar-se en el marcador.

Després del descans, cap dels dos equips ha pogut aconseguir el control del baló. Quan el Llevant ha avançat línies i ha tancat els de Pucela a la seua àrea, ha arribat el gol dels de Sergio González. El Valladolid ha traçat un contraatac de llibre i Marcos André ha rematat al punt de penal un centre mil·limètric d'Óscar Plano.

Després d'encaixar el gol, l'equip granota s'ha bolcat damunt de la porteria defensada per Jordi Masip. Tant és així que Alcaraz ha estat a punt de fer el segon dels de Zorrilla en una nova contra després d'un córner a favor del Llevant.

Però la sort ha caigut de part dels de Paco López quan un dels millors del Valladolid, Joaquín, ha travat Dani Gómez, que havia entrat en la segona part pel lateral Son, dins de l'àrea. Campaña ha enganyat Masip i ha fet l'empat. Els dos equips continuen encaixant almenys un gol en tots els partits de Lliga.

En els últims minuts del partit la victòria ha pogut caure per a qualsevol dels dos equips. Cárdenas ha salvat el Llevant en el descompte i Dani Gómez ha sigut la principal amenaça granota. Els de Paco López sumen un nou empat que els manté en zona de descens i els de Sergio acumulen set punts en els últims tres partits.

També et pot interessar

stats