El Llevant es consolida en la zona Champions

L'equip granota ha aconseguit la cinquena victòria seguida després de derrotar l'Eibar per 3-0

Gabi Nunes celebra un dels gols
Gabi Nunes celebra un dels gols / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant continua imparable en la Lliga F. L'equip granota ha aconseguit el cinqué triomf consecutiu després de véncer l'Eibar per 3-0 a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Les de José Luis Sánchez Vera es consoliden en la zona que dona accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve.

L'equip granota s'ha mostrat molt superior al rival, però el primer gol s'ha resistit. Gabi Nunes, en el minut 43, i Paula Tomás, ja en el temps afegit de la primera part, han encarrilat el triomf. Novament, Paula Tomás, ja en la represa, ha sentenciat el duel i situa les granotes segones, a l'espera del que faça el Reial Madrid.

El Vila-real rescata un punt

El Vila-real ha sumat un bon punt en la visita del Granadilla Tenerife a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza (1-1). Claudia Iglesias ha restablit la igualada en el minut 83, després que les visitants s'avançaren en la represa. L'equip de Sara Monforte enllaça dues jornades sense perdre i s'allunya un poc més de la zona de descens, que queda ara a cinc punts.

Derrota del València

El València ha patit la tercera derrota seguida en la Lliga F després de caure per 2-0 en la visita a la Reial Societat. Un doblet de Jensen, amb dos gols en els inicis de les dues parts, ha penalitzat l'equip de Jesús Oliva, que queda amb 11 punts, en la part baixa de la taula.

També et pot interessar

stats