El Llevant no compareix al Camp Nou (3-0)

L'equip granota continua sense tastar la victòria aquesta temporada i ja acumula quinze partits sense guanyar

Els jugadors del Barça celebren un dels gols davant la desesperació de Mustafi
Els jugadors del Barça celebren un dels gols davant la desesperació de Mustafi / Quique García (Efe)

El Llevant continua sense tastar la victòria aquesta temporada. I el que és més preocupant, ha oferit una imatge molt dolenta en la derrota al Camp Nou contra un Barça en crisi al qual a penes ha incomodat (3-0). Quatre punts en set jornades és el pobre bagatge dels de Paco López en aquest inici de Lliga.

L'equip granota ha eixit adormit al partit i el Barça ho ha aprofitat per a guanyar el monopoli de la pilota. Quan es complien els primers cinc minuts de joc, l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels catalans per una clara entrada de Radoja sobre Memphis. El neerlandés no ha perdonat contra Aitor Fernández i ha inaugurat el marcador. Sense pràcticament temps per a refer-se, un altre neerlandés, Luuk de Jong ha aprofitat la passivitat defensiva del Llevant per a fer el segon gol.

L'equip del qüestionat Ronald Koeman, que portava dos empats seguits en Lliga, s'ha trobat amb un partit molt plàcid i amb un rival que li ha donat totes les facilitats possibles. De fet, el millor per als interessos llevantinistes ha sigut que el marcador ja no s'ha mogut abans del descans. Piqué, Gavi i novament Memphis han pogut deixar pràcticament el duel, però un inspirat Aitor Fernández ho ha evitat.

Paco López ha tractat de canviar la dinàmica del partit amb l'entrada de Morales, Pablo Martínez, Cantero i Vukcevic, però el ben cert és que Ter Stegen a penes ha hagut d'intervindre en tot el partit. El Barça ha aprofitat el partit per a donar minuts a Ansu Fati, que tornava a una convocatòria onze mesos després, amb el 10 que fins ara portava Messi. I el jove davanter ha entrat novament per la porta gran, ja que ha arredonit la festa blaugrana amb el tercer i definitiu gol.

La derrota agreuja la crisi de resultats del Llevant, que ja acumula quinze partits sense guanyar, si se sumen els del final de la temporada passada. Una vegada acabat el duel al Camp Nou, alguns rumors apuntaven la possible dimissió de Paco López. Però segons ha pogut saber À Punt Esports, el tècnic de Silla no es planteja deixar el càrrec i se sent amb capacitat i forces per a revertir la situació. Això sí, no té previst alterar els seus principis i treballarà amb la plantilla que té, que no és la que ell voldria tindre. L'equip té capacitat de millora i ell està completament compromés amb els jugadors. Per això treballarà fins a l'últim dia que el club ho considere.