El Llevant comença el play-off amb el factor pista en contra

Els de Diego Ríos s'enfrontaran al Jimbee Cartagena al millor de tres partits

El Llevant inicia el play-off pel títol de Lliga
El Llevant inicia el play-off pel títol de Lliga

El Llevant Futbol Sala arranca aquest dimecres contra el Jimbee Cartagena l'eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol de Lliga amb l'obligació de canviar la mentalitat després d'un discret tancament de la fase regular.

Els de Diego Ríos van estar durant diverses jornades primers, però una mala ratxa final els ha condemnat a la cinquena posició i a perdre el factor pista en els següents compromisos.

L'equip valencià, que només ha guanyat un dels últims set partits que ha disputat, tampoc ha sigut capaç d'imposar-se al Jimbee aquest curs, ja que va perdre en la primera volta a Cartagena i va empatar a Paterna el passat 4 de maig.

El Jimbee, per part seua, va tancar la Lliga en la quarta plaça empatant a 64 punts amb el Llevant FS i en la seua pista ha aconseguit guanyar els últims quatre partits jugats com a local.

L'entrenador del Llevant FS, Diego Ríos, compta amb tota la plantilla, que ha realitzat aquest dimarts l'últim entrenament al matí abans de viatjar a Cartagena.

El primer dels partits es disputarà aquest dimecres a partir de les 21:00 hores. El segon, el pròxim dia 5, a València, a partir de les 20:00 hores. En cas d'arribar al tercer i definitiu partit, els dos equips disputarien el xoc a Cartagena el pròxim 8 de juny.

També et pot interessar

stats