El Llevant cau, però planta cara al Reial Madrid (0-2)

Els de Paco López, que han anat de menys a més en el partit, han acabat posant els blancs contra les cordes.

Malsa lluita per un baló amb els dos golejadors del partit, Vinicius i Benzema
Malsa lluita per un baló amb els dos golejadors del partit, Vinicius i Benzema / Domenech Castelló (Efe).

Diuen que on n’hi ha dos n’hi ha tres però hui no ha pogut ser. El Llevant buscava la tercera victòria contra els blancs jugant com a local, però els de Zidane, tot i tindre moltes baixes, han cosit probablement la seua millor actuació d’aquesta Lliga, especialment en la primera part. En els primers compassos del partit els dos equips han demostrat facilitat per arribar a posicions de xut, però el gol de Vinicius (m.16) ha descompensat la balança. El gol ha arribat després que la defensa blaugrana rebutjara la treta d’un córner executat per Modric. El brasiler ha rematat tot sol ajustant la pilota al pal, allà on era impossible que Aitor arribara.

El Reial Madrid s’ha trobat més còmode a mesura que passaven els minuts, ofegant a poc a poc el joc dels llevantinistes que quasi no han pogut trobar forats per a connectar amb Morales o Roger. Però els de Paco López, sempre amb verí a les botes, podien haver mossegat el vigent campió de Lliga a baló parat. No ho ha volgut la sort perquè la cabotada de Vukcevic s’ha estavellat contra el travesser.

Els canvis revitalitzen al Llevant

El Reial Madrid ha eixit en tromba en la segona part. Una errada terrible de Vezo molt a prop de la porteria ha provocat una de les ocasions madridistes més clares, però la fusta ha evitat el gol. El gol blanc s’olorava, però per dues vegades ha errat consecutivament Vinicius. Per això, Paco López ha volgut fer un canvi en l’esquema donant eixida a Melero i a De Frutos. El canvi els ha donat oxigen als seus que s’han retrobat amb la fluïdesa en el joc conreant arribades perilloses a la porteria de Courtois.

La bona ratxa s’ha vist interrompuda per una polèmica jugada en què ha entrat el VAR. Ramos ha marcat a la treta d’una falta però el gol no ha pujat al marcador per fora de joc. El Llevant s’ha envalentit i ha buscat insistentment la igualada. Pareixia que tenien els blancs contra les cordes però, una vegada més, quan faltaven segons perquè l'àrbitre xiulara el final, Benzema s’ha escapat per signar un mà a mà amb Aitor que ha acabat amb el gol del francés (m. 95). Una vegada més, els de López, mereixen més, però tornen amb les butxaques buides.

També et pot interessar

stats