El Cartagena trenca la imbatibilitat del Llevant

L'equip murcià ha guanyat 0-1 al Ciutat de València amb un gol polèmic i se situa líder provisional de Segona

Els jugadors del Cartagena celebren el gol
Els jugadors del Cartagena celebren el gol / La Liga

El Llevant ha patit la primera derrota de la temporada en caure 0-1 al Ciutat de València contra el Cartagena, en un partit marcat per les decisions arbitrals. El VAR ha anul·lat un penal a favor dels granotes en el primer minut de joc per unes mans que semblaven clares i abans del descans ha donat validesa a un gol polèmic dels visitants, en una acció en què l'àrbitre havia xiulat fora de joc.

L'inici de partit ha sigut molt sembant al de la setmana passada contra el Vila-real B. El Llevant ha eixit molt intens i concentrat i ha tractat de sorprendre el Cartagena en els primers minuts de joc. Quasi ho aconsegueix. Una acció d'estratègia que ha sorprés els visitants, ha acabat amb una centrada que ha tocat la mà d'Ortuño. L'àrbitre no ha dubtat i ha xiulat penal, però el VAR, en una decisió controvertida, l'ha anul·lat. L'acció ha trencat el ritme dels granotes, que, a més, han vist com els murcians s'avançaven poc abans del descans. L'àrbitre no ha donat validesa al gol de Sadiku per fora de joc, però el VAR ha rectificat i el gol ha pujat al marcador.

En la represa, el Llevant ha eixit molt precipitat a la recerca de l'empat i les imprecisions l'han privat de tindre ocasions clares de gol per a almenys empatar el duel. Robert Ibáñez, ja en temps afegit, ha tingut la més clara dels granotes, però ha creuat massa la pilota. Després de dues victòries i tres empats, l'equip de Nafti ha perdut per primera vegada aquesta temporada. Caldrà traure's el mal sabor de boca diumenge que ve a Burgos.