El Llevant, la cara de la jornada en la Lliga F; València i Vila-real, la creu

València i Vila-real perderen els seus respectius partits contra el Reial Madrid i el Betis

Les jugadores del Llevant celebren el primer gol del conjunt contra el Sevilla

El Llevant ha sigut l'únic dels tres equips valencians que ha puntuat en la jornada inicial de la Lliga F que corresponia a la segona jornada per la vaga de futbolistes.

El conjunt granota ha superat el Sevilla a la ciutat esportiva de Bunyol per 2-0 i ja se situa en les posicions capdavanteres de la classificació. Ho ha fet gràcies a un gol de la migcampista sevillana Ángela Sosa, i a un altre de la davantera Alba Redondo, després de l'assistència de la mateixa Sosa. Redondo, a pesar de tot, es va haver de retirar lesionada després d'haver marcat amb un problema en el turmell.

El Vila-real, que jugava contra el màxim rival del Sevilla, el Betis, no va poder superar el seu xoc i va caure per 1-0 en terres andaluses. El gol va ser obra de la gal·lesa Rhiannon Roberts en el minut 18. Tot i les envestides del submarí, el conjunt groguet no va poder capgirar al marcador.

Finalment, en el partit que obria la jornada i la Lliga divendres, el València va caure a casa contra el Reial Madrid. El conjunt valencià va anar a remolc ja des del minut u, gràcies a un gol d'Athenea del Castillo a l'assistència de Linda Caicedo. En la segona part, Naomie Feller va sentenciar el xoc amb un gol en el minut 72.

En la pròxima jornada, que es juga d'ací a dues setmanes per la finestra de seleccions, hi haurà el primer derbi regional amb un Vila-real contra el València. Abans, el Llevant s'haurà enfrontat a l'Atlètic de Madrid en el partit que inaugurarà la jornada.