El Llevant busca la remuntada per a jugar Champions League

Els d'Ángel Villacampa perderen en l'anada al Ciutat de València per 1 a 2

Giovanna Crivelari en el partit d'anada al Ciutat de València
Giovanna Crivelari en el partit d'anada al Ciutat de València

El Llevant Femení disputa aquest dimecres el partit de tornada de l'última fase prèvia de la Lliga de Campions i en el qual haurà de remuntar davant l'Olympique a Lió el 1-2 en contra del duel d'anada disputat al Ciutat de València.

El repte és majúscul per al Llevant, ja que s'enfronta al set vegades campió d'Europa, però davant el qual va ser capaç de plantar cara dimecres en un partit en el qual després d'anar 0-2 en contra va aconseguir marcar en el tram final per a mantindre's viu.

El fet que s'haja eliminat el factor doble dels gols en camp contrari en les eliminatòries organitzades per la UEFA afavoreix l'equip valencià, que es presenta al duel després de guanyar en l'inici de la Primera Iberdrola.

El 4-0 endossat al Reial Madrid ha servit, sens dubte, per a animar l'equip que dirigeix Ángel Villacampa i jugadores com Alba Redondo, Paula Tomás o Toletti han mostrat un gran nivell en aquest primer tram de la temporada tant en la fase prèvia de Champions com en la Lliga.

Així, Villacampa assegura que "serà un partit molt dur i que si volen estar entre els millors, han de guanyar contra els millors".

També et pot interessar

stats