El Llevant busca els primers punts de la temporada a El Sadar

Els de Paco López van perdre al Mestalla i no van jugar contra l'Atlètic de Madrid en la segona jornada.

Aspecte que presenta l'estadi d'El Sadar, on s'ha acabat de col·locar la gespa
Aspecte que presenta l'estadi d'El Sadar, on s'ha acabat de col·locar la gespa / Efe.

El Llevant juga aquest diumenge a El Sadar contra l'Osasuna, un rival rocós davant el qual intentarà obtindre els primers punts de la temporada. El conjunt de Paco López arriba sense cap punt en la classificació després de la derrota en la seua estrena davant el València i de no jugar en la segona jornada, pel descans del seu rival, l'Atlètic de Madrid.

A més, després de jugar a Pamplona, iniciarà una dura setmana, en què visitarà dijous el Sevilla i després disputarà el partit com a local davant el Reial Madrid el pròxim cap de setmana.

El Llevant té la baixa per lesió de Rubén Rochina, però recupera el davanter Roger Martí i el defensa Rubén Vezo, que es van perdre el primer partit de Lliga per diverses lesions. A més, el tècnic de Silla ha inclòs en la convocatòria el migcampista francés Mickaël Malsa i ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Antonio Luna, Manzanara, Arturo Molina i Coke, amb un colp d'última hora.

El conjunt granota no va ser capaç de guanyar l'Osasuna la temporada passada: empat a un al Ciutat de València i derrota 2-0 a El Sadar. L'estadi navarrés és un fortí per als locals, on en les últimes set visites del Llevant sols han cedit una victòria, la temporada 2013/2014.

Recordeu que podreu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda a partir de les 11:45 h, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.