El Llevant pateix de valent per a véncer el Burgos (3-2)

L'equip de Javi Calleja suma la primera victòria de la temporada

Sergio Lozano, durant la celebració del segon gol del Llevant
Sergio Lozano, durant la celebració del segon gol del Llevant / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'agost 2023 - 22:15 Actualitzat: 19 d'agost 2023 - 22:23

Amb dos penals, un per a cada equip, i el VAR com a protagonista en dos dels cinc gols, el Llevant s'ha emportat el seu primer triomf de la temporada en derrotar aquest dissabte, al Ciutat de València, el Reial Burgos en un partit que degué guanyar amb més autoritat, tant per joc com per ocasions.

Però l'acció no ha arribat fins al tram final del primer temps. El Burgos s'ha avançat en aprofitar Edu Espiau una passada de l'exgroguet Fer Niño en àrea xicoteta, una jugada polèmica perquè Vezo es queixava d'una falta prèvia. Alejandro Cantero, que havia fallat prèviament un penal, ha empatat just després amb un tret ajustat i, abans del descans, Sergio Lozano ha avançat els granotes amb un altre xut dins de l'àrea. Un gol que ha validat el VAR després de ser anul·lat per l'àrbitre per entendre que hi havia fora de joc de Bouldini que, tot i estar en posició avançada, no intervenia en l'acció.

Després d'haver dominat amb fermesa la primera meitat, el Llevant s'ha fet enrere perillosament en el segon acte. Just quan Bitla havia mogut la seua banqueta, Bouldini ha culminat un contraatac: després de rebre una bona assistència de Cantero al primer toc ha batut el porter Caro, el millor dels visitants en la primera part, per a posar el 3-1.

Quan el partit semblava sentenciat, ha tornat el VAR i la polèmica. L'àrbitre ha vist en la pantalla una traveta de Postigo sobre Fer Niño dins de l'àrea i Curro Sánchez no ha desaprofitat l'ocasió per a posar el 3-2 quan faltaven vint minuts per al final d'un partit marcat per la calor i la humitat a València. Però ací s'ha acabat la reacció del Burgos, que només a pilota parada ha intimidat el rival en els nou minuts de temps afegit.

També et pot interessar

stats