El Llevant brilla, però perdona

Morales es retroba amb la seua millor versió en un partit en què una distracció els ha costat els tres punts.

El davanter del Llevant, Roger Martí, celebra el gol llevantinista
El davanter del Llevant, Roger Martí, celebra el gol llevantinista / Biel Aliño (EFE)

Saber com encaixaria el Granada la derrota en Copa del Rei era una incògnita per als homes de Paco López. Potser el cansament els ha passat factura, perquè el que hem vist sobre el camp del Ciutat de València durant la primera part ha sigut d’una superioritat blaugrana manifesta. Els llevantinistes no només han arribat més i millor, sinó que també han tingut més possessió de baló.

Fins i tot Morales, que ha tingut un paper discret aquesta temporada, ha recordat el Morales de la campanya passada. Sens dubte, el gol contra el Reial Madrid li ha donat ales, i hui ha fet escapades comparables a les dels seus millors temps. De les seues botes ha nascut el gol de Roger que ha posat per davant els blaugrana (minut 11). En l’últim sospir de la primera meitat podria haver empatat el Granada, però han topat amb Aitor, que ha fet una doble parada espectacular, per a reclamar el seu lloc en la selecció.

El gol del Granada, fruit d’una contra perfecta

A la represa, els jugadors del Llevant han trobat més dificultats per a connectar amb Morales i Roger. Els canvis introduïts per Diego Martínez han fet efecte. Una contra ràpida cosida després d’una bona oportunitat de Campaña ha agafat amb el peu canviat la defensa llevantinista, i Darwin Machis ha empatat el partit (minut 60). El centre del camp granota també s’ha vist afectat per la lesió de Radoja, que tornava a la gespa després de 6 setmanes. Amb el partit obert, Paco López ha tret l’artilleria. Sergio León llançava a porta la primera pilota que tocava. La tensió i les oportunitats s’han succeït fins al final, però el partit ja estava vist per a sentència. Res s’ha pogut fer per a aconseguir el que hauria sigut la tercera victòria consecutiva a casa.

També et pot interessar

stats