Llevant-Atlètic de Madrid: la primera de les dues batalles

Els madrilenys són primers a cinc punts de diferència sobre el segon i dos partits menys.

Els jugadors del Llevant celebren un gol en l'últim partit
Els jugadors del Llevant celebren un gol en l'últim partit / Twitter: @LevanteUD

Llevant i Atlètic de Madrid s'enfronten aquest dimecres en el primer dels dos duels que tindran en a penes quatre dies. L'atzar ha fet que els dos partits de Lliga entre els dos equips es juguen la mateixa setmana. Aquest, corresponent a la jornada 2 de Lliga, es jugarà a l'Estadi Ciutat de València, i el dissabte, corresponent a la jornada 24, al Wanda Metropoliano.

El Llevant, que acumulava una gran ratxa de resultats en Lliga i Copa del Rei, va veure com finalitzava de manera abrupta després de la derrota contra l'Osasuna en l'últim partit. Ara, tindrà davant el que actualment és un dels millors equips d'Espanya, principal favorit a guanyar la Lliga i un dels candidats a aconseguir la victòria en la Champions League.

L'Atlètic ha guanyat 17 partits dels 21 que ha disputat, n’ha empatat tres i n’ha perdut només un. Ara mateix suma cinc punts més que el segon classificat, el Reial Madrid, però amb dos partits menys, i precisament un serà el que recuperarà contra l'equip valencià. El Llevant, per la seua banda, suma exactament la meitat dels punts que els madrilenys, 27, amb sis victòries, nou empats i set derrotes en 22 partits.

La presència de Roger Martí entre els convocats del Llevant és el més cridaner d'una llista en què Paco López ha inclòs 21 jugadors i en què l'equip granota manté les baixes de Melero i Campaña.

La retransmissió del partit es podrà seguir aquest dimecres en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats