El Llevant assalta el Wanda i s'agafa a la lliga amb un gol de Melero

Gonzalo Melero ha marcat el 0-1 contra l'Atlètic de Madrid
Gonzalo Melero ha marcat el 0-1 contra l'Atlètic de Madrid
16 de febrer 2022 - 21:08

El Llevant es resisteix a morir i ha sumat una victòria solvent contra l'Atlètic de Madrid, no exempta de patiment. S'ha acostumat a guanyar al Wanda, on ja ho va fer la temporada passada. Un gol de Melero només començat la segona part li ha permés sumar els tres punts quan pitjor era la situació anímica i esportiva de l'equip.

El Llevant ha començat segur en la defensa. I ha tingut clarament el baló en la primera mitja hora de joc. Lemar, en una contra, i Correa que no remata una acció en una acció per la dreta de Marcos Alonso, les úniques arribades locals.

Una cabotada de Roger i, sobretot, un mà a mà de Jorge de Frutos davant Jan Oblak, les més clares dels granotes, superiors. Munuera Montero ha perdonat la segona groga a Rodrigo de Paul per una entrada sobre Pepelu. Lemar, en l'afegit, ha pogut marcar, però el xut se n'ha anat molt alt.

Melero golejador

El Llevant s'ha continuat mostrant molt viu i agressiu. La pressió ha permés als granotes recuperar balons. En un, Gonzalo Melero ha acabat una excel·lent jugada en transició dels granotes. Tres minuts després, el VAR ha anul·lat l'acció prèvia al penal que Munuera Montero havia assenyalat per mans d'Óscar Duarte.

Poc després, el VAR ha anul·lat l'acció prèvia al penal que havia assenyalat per mans d'Óscar Duarte. El Llevant, superat l'esglai, ha pogut fer el segon, però Jorge de Frutos s'ha trobat una altra vegada amb Jan Oblak.

El temps afegit —7 minuts— han sigut intensos. Primer, amb un gol anul·lat a Correa per falta prèvia de Savic sobre Cáceres, i després en un xut de Malsa que s'ha estavellat al travesser. Una rematada de cap d'Oblak, que havia pujat a l'última rematada ha posat l'ai al cor dels granotes. És el primer triomf en l'era Felipe Miñambres.

Primera victòria del Llevant fora de casa de la temporada, un triomf que permet al Llevant reduir la diferència a 10 punts amb el descens (Granada).

També et pot interessar

stats