El Llevant aprofita millor les errades

Els granotes s’imposen 2-0 a l’Elx en un duel marcat per les imprecisions dels dos equips.

Morales celebra un dels gols del Llevant
Morales celebra un dels gols del Llevant / / Llevant UE

Llevant i Elx han protagonitzat un duel de pretemporada marcat en alguns trams per les imprecisions pròpies de la falta de ritme, però han sigut els de Paco Lòpez els qui més profit n’han tret. Dues errades franjaverdes han propiciat els dos gols que al remat han pujat al marcador, obra de Sergio León i de Morales.

El Llevant ha començat amb més intensitat des del primer minut, amb insistència per la banda esquerra i una pressió defensiva molt alta que ha dificultat l’eixida de l’Elx, que volia traure el baló jugat. Els granotes han insistit fins que han aconseguit foradar la xarxa en el minut 38. Sergio León, després d’una recuperació de Campaña i una passada de Roger, ha inaugurat el marcador.

La segona part ha començat amb un Llevant millor col·locat i amb una major capacitat de combinació i de creació d’oportunitats, que han obligat Edgar Badia a treballar de valent. L’Elx ho intentava, sobretot, per l’esquerra. De les botes de Josan eixien les centrades més perilloses. Però una vegada més una indecisió en la defensa franjaverda ha ocasionat el gol de Morales, que ha estat el més llest a l’hora de caçar una treta de banda al centre de l’àrea il·licitana.

El partit ha servit per a veure en acció el costa-riqueny Óscar Duarte, l’última incorporació del Llevant a la defensa. A més, el partit ha deixat una curiositat. Nino només ha pogut jugar la primera part amb l’Elx, ja que el jugador andalús era aquesta nit el pregoner de les festes de la ciutat il·licitana.