El Llevant anuncia el fitxatge del davanter Mohamed Bouldini

El futbolista marroquí firma per cinc temporades

El Llevant anuncia el fitxatge del davanter Mohamed Bouldini
23 d'agost 2022 - 20:47

Mohamed Bouldini (27.11.1995, Casablanca, Marroc) ja és jugador granota, segons ha confirmat el club en un comunicat. El Llevant ha tancat el traspàs amb el Fuenlabrada per cinc temporades. El futbolista marroquí és el huité fitxatge del Llevant UE en el mercat d'estiu, que es tancarà el dia 1 de setembre.

L'eixida de Dani Gómez a l'Espanyol ha permés el fitxatge de Bouldini, que va arribar al Fuenlabrada el passat més de gener i aplega per a intentar acabar amb la sequera golejador del Llevant UE, que no ha marcat en els dos primers partits de Lliga, contra l'Osca i el Saragossa. El futbolista marroquí va disputar dèsset partits oficials amb el conjunt madrileny, i va anotar set gols. Abans havia jugat en l'Oliveirense i en l'Académica de Portugal i en el Raja Casablanca i en l'Ittihad Tànger del Marroc.

Ara el club haurà de accelerar l'operació eixida per a poder inscriure en la Lliga el nou davanter granota, una circumstància que ja s'ha produït amb les dues últimes adquisicions del Llevant UE, Rober Ibáñez i Charly Musonda. Per contra, el club sí que ha pogut inscriure el porter Joan Femenías, que fins ara no hi havia ha pogut jugar.

També et pot interessar

stats