Un pas avant per a l'ascens granota (1-0)

El Llevant s'ha desfet de l'Andorra per 1 a 0, en un partit en què no ha tingut sort amb la lesió de Campaña, substituït al minut 8

Bouldini celebra el gol al Ciutat de València
Bouldini celebra el gol al Ciutat de València / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de febrer 2023 - 17:32 Actualitzat: 11 de febrer 2023 - 22:28

El Llevant segueix en ratxa i es manté en posicions d'ascens directe a Primera Divisió. De fet, només la victòria de Las Palmas contra el Lugo evita que els de Calleja assolisquen el lideratge de la categoria de plata del futbol espanyol.

El domini granota ha tret el seu profit al minut 14. Una errada entre el porter Ratti i el central Marmol és aprofitada en aigües térboles per l'ariet llevantinista Bouldini, que tempera el baló per dalt i l'envia a gol ajustat al pal. Sisena diana de la temporada per al marroquí.

El perill blaugrana s'ha forjat sobretot per la banda dreta. En una altra centrada al peu, Bouldini s'ha avançat a la defensa andorrana i rematava a l'exterior de la xarxa.

Just en la represa, De Frutos s'ha internat com un llamp fins a quasi la línia de fons i entregava l'esfèrica per ras a Joni Montiel. El madrileny desaprofitava una gran ocasió per a augmentar les diferències en el lluminós.

Poques vegades l'Andorra inquietava el Llevant. Una era a les acaballes del partit, quan el pirinenc Bakis pivotava per a guanyar una posició de llançament i el baló acabava al cos de Cárdenas, que tenia poc de treball hui.

Amb aquesta victòria, el Llevant està més prop de l'ascens directe.

També et pot interessar

stats