Pas arrere del Llevant, que torna a empatar (0-0)

El visitat Jandro, amb un xut a la creueta, ha tingut la millor del partit

L'equp granota, sense efectivitat, no ha pogut sumar un triomf en el duel ajornat per l'incendi de Campanar
L'equip granota, sense efectivitat, no ha pogut sumar un triomf en el duel ajornat per l'incendi de Campanar / Agència Efe

El Llevant no ha pogut confirmar la bona imatge de diumenge contra l'Sporting. Els granota han estat menys actius i igual d'ineficaços que contra els asturians, però sense el premi de la victòria. L'empat sense gols fa que el Llevant torne a la senda de l'empat i, amb tretze, és l'equip que més empata en la categoria. L'Andorra, amb bones oportunitats en la primera part, ha deixat sense premi el millor joc dels granotes després del descans. Dani Gómez i Álex Cantero han tingut les grans ocasions granotes, però sense èxit.

Set canvis en l'onze inicial respecte al partit contra l'Sporting. I la cara de l'equip ha generat dubtes i xiulits al Ciutat de València en la primera part. A Felipe Miñambres no li importa cedir el baló, però el Llevant ni l'ha tingut ni, quan l'ha recuperat, tampoc no ha generat perill. Només un parell de minuts, del 30 al 32, l'equip granota ha fet mèrits per a marcar. Primer, amb una gran assistència d'Óscar Clemente a Dani Gómez, que, a boca de canó, ha llançat al cos del porter Nicolás Ratti. Poc després, Sergio Lozano ha pogut fer gol olímpic des del cantó. I als quaranta minuts, una cavalcada d'Álex Cantero li ha deixat la pilota a Óscar Clemente, que ha llançat per damunt.

L'Andorra ha sigut més constant, però igual d'imprecís de cara a porta. Diego Pampín ha fet la primera, Rubén Bover la segona, Jandro la tercera, i la més clara, una sabatada de Julen Lobete des de la frontal, que s'ha estavellat a la creueta. La falta d'idees, el ritme baix de l'equip i els esglais de l'Andorra han fet que l'afició granota acomiade l'equip amb una notable xiulada.

Felipe canvia a defensa de tres

En la segona part, Felipe Miñambres ha canviat el temps del partit. Álex Muñoz ha entrat per Ander Capa, i l'equip ha passat a defensa de tres centrals i dos laterals llargs, amb Álex Valle i Andrés García. El Llevant ha equilibrat la superioritat andorrana en el mig del camp. Álex Cantero ha sigut protagonista. Primer, amb una rematada des de dins de l'àrea, que Pastor ha tocat per a evitar el gol. I després, assistint Dani Gómez, primer per fora i després, per dins, però l'última, en fora de joc.

Pablo, Carlos Alvarez i Fabricio, al rescat

Però el rescat no ha arribat. El Llevant ha tingut més baló, però menys idees. Felipe ha optat per posar tot el seu arsenal al camp: Carlos Álvarez, Pablo, Fabricio i, més tard, Bouldini. Però no ha sigut capaç de crear perill a la meta de Ratti. Álex Cantero ha sigut el més incisiu fins que l'han canviat, esgotat. La millor ocasió ha sigut per a l'Andorra, en els peus de Migue Leal, i que Andrés Fernández ha parat. En el 90, xut llunyà de Bouldini, que troba porteria i porter.

També et pot interessar

stats