Poalada d'aigua freda al Ciutat de València (1-2)

L'Amorebieta ha remuntat el gol inicial de Pablo Martínez i frena les aspiracions d'ascens del Llevant

Els jugadors del Llevant es lamenten després del segon gol de l'Amorebieta
Els jugadors del Llevant es lamenten després del segon gol de l'Amorebieta / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
12 d'abril 2024 - 20:17 Actualitzat: 13 d'abril 2024 - 23:12

Amb tot a favor per a fer el salt definitiu a la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, el Llevant ha desaprofitat l'oportunitat. L'equip granota ha perdut 1-2 contra l'Amorebieta, en un partit en què ha arribat a avançar-se en el marcador, i continuarà una setmana més fora dels sis primers llocs de la classificació.

La primera part ha sigut molt igualada i amb un ritme molt alt, amb dos equips en ratxa positiva que han jugat les seues armes per a buscar el gol. Dela, amb un llançament al travesser pràcticament només començar, ha tingut la primera ocasió clara del duel. Però després les millors opcions per a marcar han sigut per als bascos. Andrés Fernández primer i Dela després han evitat mals majors.

El cansament ha fet acte de presència en la represa, fet que ha abaixat el ritme del partit. Pablo Martínez ha inaugurat el marcador amb un gran gol en el minut 65, després d'un llançament precís des de la frontal de l'àrea. Però l'alegria ha durat massa poc, perquè, a penes tres minuts després, ha arribat l'empat de Jáuregi. L'Amorebieta ha semblat donar per bo l'empat, però el Llevant sí que ha buscat el gol de la victòria. Però el que ha arribat ha sigut la diana de l'equip basc, obra d'Unzueta, quasi al final, per a trencar la ratxa granota.

L'equip granota, que ja es veia en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, acabarà la jornada un poc més lluny de l'objectiu, després de veure truncada la ratxa de sis partits sense perdre. Ja només queden set partits i ja no hi marge d'errada per a aconseguir l'ascens.

També et pot interessar

stats