Pas arrere contra deu (0-0)

Vesprada prefallera en què el Llevant no ha servit festa a la seua afició.

Malgrat jugar més de 45 minuts amb un home més, els de Javi Calleja no han sigut capaços de marcar a un Albacete que s’ha defés amb ofici
Malgrat jugar més de 45 minuts amb un home més, els de Javi Calleja no han sigut capaços de marcar a un Albacete que s’ha defés amb ofici / LaLiga

Partit intens el del Ciutat de València. Sense complexos, l’Albacete ha imprés un ritme alt a l’enfrontament contenint als locals i interrompent les transicions. Seues han sigudes les ocasions més perilloses de la primera part. Juanma, des de la frontal de l’àrea, ha obligat Càrdenas a lluir-se i, passada la mitja hora, Juan Maria, lliure de marca, podria haver marcat de cap. En el Llevant, Bouldini ha protagonitzat el perill amb un parell de llançaments amb verí i una rematada de cap que ha foradat la porteria rival, però que no ha pujat al marcador per fora de joc. Ocasió que ha arribat en els últims minuts de la primera meitat, poc després que els visitants es quedaren amb un home menys per expulsió per doble groga del migcampista manxec Maikel. 

Amb superioritat numèrica, el Llevant ha anat guanyant pes en el partit. Les arribades locals s’han fet persistents. Marc Pubill i Joni Montiel han tingut una doble ocasió en els primers minuts de la segona part de la contenda, mentre Cantero rematava de cap molt a prop del pal esquerre. El gol s’olorava, però els blancs es defenien amb cor i ofici, aprofitant qualsevol ocasió per fer patir la parròquia blaugrana al contracolp. De Frutos l’estavellava al pal i Wesley de rebot ho ha intentat sense sort. 

S’esgotaven els minuts i l’Albacete sobrevivia. Un punt que, amb 10, els fa gust de glòria, al contrari que als granotes, que deurien haver tret petroli de la superioritat, perquè amb este resultat es despengen dels llocs d’ascens directe, ara a 3 punts. I per segon partit consecutiu, el Llevant es queda sense marcar.

La nota més negativa, la lesió de Pablo Martínez. El migcampista, que havia guanyat protagonisme amb els granotes i que disfrutava de la dècima titularitat, ha hagut de retirar-se poc abans de la mitja hora entre gestos de visible dolor.

També et pot interessar

stats