El Llevant arrossega l'Alabés a Segona (3-1)

El conjunt granota remunta el partit i supera el vitorià en la classificació

Óscar Duarte celebra el gol de l'empat en l'últim partit de la temporada en el Ciutat de València
Óscar Duarte celebra el gol de l'empat en l'últim partit de la temporada en el Ciutat de València / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
14 de maig 2022 - 18:56 Actualitzat: 15 de maig 2022 - 21:36

El Llevant i l'Alabés s'enfrontaran la pròxima temporada en la Segona Divisió després que l'equip granota, ja matemàticament descendit, haja guanyat el basc, que es jugava la permanència en l'últim partit de la temporada al Ciutat de València.

L'Alabés s'ha avançat en el marcador amb un gol de Joselu, però els gols d'Óscar Duarte, Roger Martí i José Luis Morales, en la segona part, han donat una alegria a la seua afició, després del dur colp al Bernabéu. Amb aquesta victòria, els d'Alessio Lisci deixen de ser els cuers de la Primera Divisió, posició que ocupa ara el seu rival de hui.

En l'últim partit de la temporada, el Llevant visitarà el Rayo Vallecano, sense res en joc per a cap dels dos equips. El duel servirà de comiat per a alguns jugadors que acaben contracte, com Radoja, Miramón o Duarte, i també podria ser l'últim de Pepelu, que de moment ha rebutjat les ofertes de renovació del Llevant i, sobretot, del capità José Luis Morales, que no té contracte la pròxima temporada i encara no ha revelat el seu futur.

També et pot interessar

stats