Llevant-Alabés: buscant l'efecte Ciutat de València

Els granotes tornen huit mesos després al seu estadi, on esperen trencar la ratxa de cinc jornades sense guanyar.

Els jugadors del Llevant celebren el gol contra el Granada
Els jugadors del Llevant celebren el gol contra el Granada / Pepe Torres (Efe)

El Llevant torna a jugar un partit al Ciutat de València huit mesos després, amb l'objectiu d'acabar la crisi de resultats (cinc jornades sense véncer), que el condemnen a ocupar llocs de descens. El rival serà l'Alabés, que arriba carregat de moral al duel després de l'heroic empat contra el Barça, en un partit en què va jugar els 30 últims minuts amb un jugador menys.

L'entrenador granota, Paco López, ha dit que estan "entusiasmats" per tornar a jugar al Ciutat de València i ha admés que això serà "un factor positiu" per a trencar la mala ratxa i aconseguir la victòria contra l'Alabés. A més, ha explicat que no està satisfet amb la situació de l'equip, però s'ha mostrat convençut que seran capaços de canviar la dinàmica contra els vitorians amb una victòria que els done tranquil·litat.

El tècnic de Silla podrà comptar amb el migcampista José Campaña, ja recuperat de les molèsties musculars que patia en l'adductor, i que es va perdre l'últim partit contra el Granada. Ara bé, tindrà les baixes de Jorge Miramón i Nikola Vukcevic, per lesió, i la de Roger Martí, després de confirmar-se el seu positiu en Covid-19. L'Alabés arriba amb la baixa de Burgui, que ha donat positiu en Covid-19 i ha obligat a suspendre l'entrenament de divendres de l'equip. No obstant això, el club ha informat que la resta de la plantillla ha donat negatiu.

Els precedents no conviden precisament a l'optimisme: el Llevant només ha guanyat un dels últims tretze enfrontaments contra els bascos i han perdut els tres més recents, tots en Primera. L'últim triomf contra l'Alabés va ser la temporada 2018-19, al Ciutat de València, per 2-1, amb gols de Jason Remeseiro i Toño García.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats