L'equip granota ha guanyat 2-0 contra l'Alabés i se situa momentàniament segon

Els jugadors del Llevant celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
28 d'abril 2023 - 17:13 Actualitzat: 29 d'abril 2023 - 18:52

El Llevant s'ha retrobat amb la victòria cinc jornades després en véncer 2-0 contra l'Alabés, un rival directe, al Ciutat de València. Aquest triomf situa l'equip granota momentàniament en segon lloc, que li permetria pujar directament a Primera, a l'espera que es complete la jornada 38 en Segona.

L'equip de Javi Calleja ha eixit molt concentrat al partit, esperonat per un Ciutat de València que presentava la millor entrada de la temporada. L'afició ha complit omplint el camp i el Llevant ha respost. Pepelu ha avançat els granotes amb un gran gol en el minut 7, que ha fet justícia al que s'estava veient sobre la gespa. Wesley Moraes, de cap a la treta d'un córner, ha ampliat l'avantatge local abans del descans.

En la represa, Luis García Plaza ha buscat la reacció amb un triple canvi, però el Llevant no ha patit per a mantindre el marcador i fins i tot ha pogut ampliar l'avantatge. La victòria té un valor doble, ja que els granotes s'asseguren el goal-average contra un rival directe en la lluita per l'ascens directe. La nota negativa ha sigut la lesió d'Álex Muñoz, que ha hagut d'abandonar el camp amb molèsties. Veurem si el jugador està disponible per al partit de la pròxima jornada contra el Tenerife.