El Llevant afona un poc més el València (1-0)

L'equip granota s'ha endut el primer derbi valencià de la temporada en la Lliga Iberdrola gràcies a un gol d'Alba Redondo i deixa les blanc-i-negres cueres

Gio i Bibi lluiten per una pilota
Gio i Bibi lluiten per una pilota / Levante UD

El Llevant s'ha endut els tres punts contra el València en el primer derbi de la temporada en la Lliga Iberdrola. L'equip granota ha guanyat les blanc-i-negres gràcies a un gol d'Alba Redondo a la vora el descans i es consolida en la part alta de la classificació. Les jugadores d'Andrea Esteban encadenen quatre derrotes seguides i continuaran una setmana més en l'últim lloc.

El Llevant ha monopolitzat la pilota pràcticament des del xiulit inicial, però les primeres ocasions han sigut per al València, als peus d'Asun. La portera Enith ha sostingut el seu equip amb una gran actuació, però no ha pogut evitar que Alba Reedondo marcara el primer gol del duel poc abans del descans. En la represa, les granota han continuat amb el domini del joc, però no han creat ocasions de perill per a ampliar l'avantatge en el marcador. Tot i això, tampoc han patit per a assegurar una nova victòria, la tercera de la temporada.

Ajornat el Vila-real-Granadilla

L'altre representant valencià de la categoria, el Vila-real, no ha jugat aquesta jornada. El partit que havia de disputar contra el Granadilla Tenerife s'ha suspés per la impossibilitat de l'equip canari d'eixir de l'illa a causa dels problemes generats per la cendra del volcà Cumbre Vieja de La Palma.

També et pot interessar

stats